Marc Coucke krijgt van iedereen felicitaties na nieuwe glansprestatie: "Proficiat Marc"

Marc Coucke krijgt van iedereen felicitaties na nieuwe glansprestatie:
Zondag 11 augustus 2024 - 14:00   I   door Redactie

Marc Coucke is een graag gezien figuur binnen de Belgische showbizz. De eigenaar van Anderlecht heeft erg veel goede contacten en toont zich ook graag op sociale media. Zo pakt hij geregeld uit met een filmpje waarop te zien is hoe hij zijn lichaam tot het uiterste drijft in de fitness.

Dat Coucke graag op televisie komt, is een understatement. De Flamboyante ondernemer is vaak te gast in de populairste programma’s van Vlaanderen. Denk daarbij aan zijn optreden in de Masked Singer of de vele praatprogramma’s waar hij maar al te graag mee aan tafel schuift.

Als hij niet op televisie is, dan wel op zijn sociale media. Zo krijgen zijn volgers regelmatig updates over wat er allemaal gebeurt in zijn leven. Het delen van een familiefoto op Tomorrowland of een fitness-video zijn voor hem dagelijkse kost.

In zijn meest recente video laat hij zijn volgers zien hoe hij zijn lichaam probeert fit te houden. Onder meer Joyce De Troch en ex-bokser Freddy De Kerpel zien dat Coucke goed bezig zijn. Verder krijgt hij heel wat felicitaties omwille van zijn fysieke inspanningen. "Proficiat Marc, goed bezig", klinkt het onder meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marc Coucke (@marcskecoucke)

TAGS  I  Marc Coucke  I  Anderlecht

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024