'Belgische topclubs krijgen uitgelezen kans voor smaakmaker uit de JPL'

'Belgische topclubs krijgen uitgelezen kans voor smaakmaker uit de JPL'
Vrijdag 09 augustus 2024 - 20:00   I   door Redactie

Sinds de komst van Besnik Hasi bij KV Mechelen zijn het geen prettige tijden voor Nikola Storm. De flankspeler ligt duidelijk niet in de bovenste schuif van zijn coach en kijkt daarom stilaan met één oog naar een transfer.

Het feit dat Storm op twee wedstrijden slechts 45 minuten mocht meespelen bij Mechelen zorgt ervoor dat de geruchtenmolen op volle toeren is beginnen draaien. Zoals dat gaat wordt er dan gekeken naar een nieuwe bestemming. Of Storm zelf ook bezig is met een transfer? “Momenteel speelt er niets”, is zijn antwoord bij Gazet van Antwerpen.

Storm is dan ook nog steeds gelukkig in Mechelen, maar geeft ook aan zijn opties steeds open te houden: “Ik ben content in Mechelen. Ik zit hier nog steeds graag. Maar als bij wijze van spreken de minuten de komende weken uitblijven, zal ik misschien toch een plan B overwegen.”

Tot slot sluit hij een transfer zelfs helemaal niet uit: “Ik denk dat ik de voorbije jaren veel voor de club betekend heb. En omgekeerd. Mocht zich in het slot van de mercato een oplossing aandienen, denk ik niet dat we elkaar gaan tegenwerken", sluit hij af.

Poll: Zou Storm meekunnen bij de top van België?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Nikola Storm

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024