'Belgische topclubs willen fors investeren in sensatie uit het buitenland'

'Belgische topclubs willen fors investeren in sensatie uit het buitenland'
Vrijdag 09 augustus 2024 - 14:00   I   door Redactie

Antwerp en Anderlecht hebben beiden hun oog laten vallen op Sem Steijn. Dat is een aanvallende middenvelder die momenteel onder contract staat bij FC Twente. Daar deed hij het vorig seizoen bijzonder goed. Mede dankzij hem eindigden de Tukkers derde in de Eredivisie.

Met negentien doelpunten en drie assists in welgeteld 39 wedstrijden kon Steijn vorig seizoen geweldige statistieken voorleggen. Die statistieken hebben nu zowel Antwerp als Anderlecht naar hem doen lonken, dat weet Twente Insite te melden.

De 22-jarige Steijn gaat dit seizoen zijn laatste contractjaar in waardoor Antwerp en Anderlecht hopen hun slag deze zomer al te kunnen slaan. Als Steijn niet verlengt, is Twente quasi verplicht om hem deze zomer te verkopen, willen ze nog een som incasseren voor hun goudhaantje.

Alleen is het nog maar de vraag in hoeverre de aanvallende middenvelder haalbaar is voor de Belgische top. Steijn heeft namelijk een marktwaarde van tien miljoen euro. Met dat hij nog maar een jaar contract heeft, kan die prijs mogelijk nog wel iets zakken. 

Poll: Naar wie zie jij Steijn het liefst verhuizen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Twente  I  Sem Steijn

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024

zaterdag 12 oktober 2024

vrijdag 11 oktober 2024