Union bibbert: 'Megatransfer voor Cameron Puertas'

Union bibbert: 'Megatransfer voor Cameron Puertas'
Vrijdag 09 augustus 2024 - 12:30   I   door Redactie

Cameron Puertas is grof wild de op de transfermarkt. De Zwitser met Spaanse roots kende vorig jaar dan ook een uitstekend seizoen. Met veertien doelpunten en 23 assists uit 56 wedstrijden zette hij zichzelf op de verlanglijstjes van heel wat Europese clubs.

Maar niet enkel uit Europa is er interesse voor de aanvallende middenvelder. Het Nieuwsblad weet namelijk dat er ook uit de MLS, de Amerikaanse competitie, belangstelling is. Zo zou er een niet nader genoemde club een bod van twaalf miljoen euro gedaan hebben.

Eerder kwam CEO Philippe Bormans met het nieuws naar buiten dat het huiswerk van Union aan uitgaande zijde zo goed als af was. Indien er geen spectaculair bod binnenkomt voor een van zijn sterkhouders, zullen er geen sensationele dingen meer gebeuren in Brussel.

Bormans lijkt zijn woord te gaan houden, want ondanks de mooie som van twaalf miljoen euro, weigerde Union de aanbieding uit de MLS. Na het verlies van onder meer Gustaf Nilsson en Mohamed Amoura willen ze bij Union dan ook vermijden dat er nog een sterkhouder vertrekt.

Poll: Kan Union Puertas deze zomer nog houden?

TAGS  I  Cameron Puertas  I  Union  I  Gustaf Nilsson

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024