Na hun pijnlijke breuk: Zo gaat het nu tussen Karl Vannieuwkerke en Caroline Vereenooghe

Na hun pijnlijke breuk: Zo gaat het nu tussen Karl Vannieuwkerke en Caroline Vereenooghe
Woensdag 07 augustus 2024 - 17:15   I   door Redactie

Karl Vannieuwkerke en Caroline Vereenooghe zijn geen koppel meer. Karl is intussen samen met iemand anders, Tine Maertens.

Toch zijn Karl en Caroline niet uit elkaars leven verdwenen. Daarvoor zijn ze op zakelijk vlak te verweven met elkaar. Volgens Dag Allemaal slagen ze er echter wonderwel in om een verstandhouding te hebben die werkt.

"Wat rest, is een complex kluwen waarin Caroline en Karl zich best flexibel en vergevingsgezind opstellen. Zo is er de aparte situatie van Vive la Vie, Carolines bedrijf achter alle ‘Vive le Vélo’-merchandising en -fietsroutes. Hoe zal die samenwerking verder verlopen?", klinkt het in Dag Allemaal.

"In principe hoeft Karl zijn goedkeuring niet te geven, het merk en de merknaam ‘Vive le Vélo’ zijn eigendom van de openbare omroep en werden in licentievorm uitgeleend. Het lijkt ook wel alsof Karl privé en zaken perfect kan scheiden, hij bleef in z’n programma prominent de kledij van z’n ex dragen en promoten."

"De manier waarop het ex-­koppel dit zakelijke verhaal aanpakt, doet het beste verhopen", meent Dag Allemaal. "Want ondanks de littekens die hun breuk ongetwijfeld heeft veroorzaakt, zijn Karl en Caroline via hun twee kinderen voor altijd met elkaar verbonden."

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024