Nieuwe aanwinst van Genk wordt volledig door het slijk gehaald na verlies tegen OH Leuven

Nieuwe aanwinst van Genk wordt volledig door het slijk gehaald na verlies tegen OH Leuven
Dinsdag 06 augustus 2024 - 18:00   I   door Redactie

KRC Genk verloor zaterdag met 3-1 op het veld van OH Leuven. Thorsten Fink moest een vervanger zien te vinden voor de geblesseerde Bryan Heynen. Hij koos voor Bangoura, maar die kon geen potten breken. Dat zag ook Hein Vanhaezebrouck.

“Achteraf gezien miste ik Bryan Heynen nog het meest. Bangoura is werkwillig, strijdt, maar is aan de bal te weinig”, vertelt de analist in Het Nieuwsblad. Ook van Patrik Hrosovsky was hij zaterdag geen grote fan. Hij vindt dat Heynen veel meer persoonlijkheid heeft dan de Slowaak.

Voor de rest ziet Vanhaezebrouck dat er een echte leider ontbreekt bij Genk. Steuckers, deze zomer overgenomen van STVV, moet daarom noodgedwongen het spel verdelen. De oud-trainer zag dat dat niet van een leien dakje liep: “Hij speelt aan het tempo van de jaren vijftig”, is hij niet mals voor de 22-jarige.

"Laag vanuit het veld, lang aan de bal. Het ergste was dat hij ook veel balverlies leed”, klinkt het verder over de de aanvaller. Bij Genk moeten ze nu de draad snel weer oppikken. Komende zondag speelt het thuis tegen Club Brugge, dat net als Genk 1 op 6 wist te behalen.

Poll: Ben jij het eens met Vanhaezebrouck over Jarne Steuckers?

TAGS  I  Genk  I  Club Brugge  I  Jarne Steuckers  I  Bryan Heynen

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024