‘AA Gent probeert Genk-deal te kapen, maar zakt pijnlijk door het ijs’

‘AA Gent probeert Genk-deal te kapen, maar zakt pijnlijk door het ijs’
Zaterdag 03 augustus 2024 - 18:00   I   door Redactie

Racing Genk heeft beet en maakt binnenkort zijn volgende zomertransfer bekend. Zo bereikte het een akkoord met Rapid Wien voor de transfer van Nikolas Sattlberger.

Na heel wat onderhandelingen lijkt Sattlberger de volgende aanwinst van Racing Genk te worden. KAA Gent probeerde de deal nog te kapen, maar de Buffalo’s visten uiteindelijk pijnlijk achter het net.

Genk zou naar verluidt 1,7 miljoen euro, exclusief bonussen, op tafel leggen. Sattlberger zou overigens voor een contract van vijf seizoenen tekenen.

De verdedigende middenvelder speelde quasi zijn volledige jeugdopleiding in Oostenrijk, bij Rapid Wien. Nu ging hij zijn laatste contractjaar in, en had hij geen behoefte aan een contractverlenging.

Daarnaast ziet Genk mogelijk ook Zakaria El Ouahdi vertrekken. Benfica bracht onlangs een bod op hem uit, en El Ouahdi zou zelf ook uit zijn op een transfer.

Het is dus duidelijk dat er nog heel wat beweging vanuit Limburg zal komen. Zo zou de deal van Mike Penders naar Chelsea ook al in kannen en kruiken zijn.

Poll: Wie van deze twee ploegen eindigt hoger in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  AA Gent  I  Genk  I  Nikolas Sattlberger

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024