Karl Vannieuwkerke incasseert verschrikkelijke klap: “Vrees voor verdere carrière”

Karl Vannieuwkerke incasseert verschrikkelijke klap: “Vrees voor verdere carrière”
Zaterdag 03 augustus 2024 - 14:00   I   door Redactie

Karl Vannieuwkerke kent een ontzettend drukke zomer. Zo moet hij diverse programma’s, met betrekking tot het EK, de Tour, en nu de Olympische Spelen, presenteren.

Zoals je wel kon afleiden: Karl Vannieuwkerke kent op professioneel vlak een prima zomer. Al liep het op familiaal vlak allemaal wat minder van een leien dakje. 

Hij kreeg zo een breuk met echtgenote Caroline Vereenooghe te verwerken, waardoor hij er even alleen voor stond. Dit was echter niet voor lang, gezien hij al snel zijn nieuwe vriendin voorstelde. Hij zou er zelfs al 6 maanden mee zijn samen geweest. 

Deze zomer kunnen die twee echter niet veel tijd met elkaar doorbrengen, gezien Vannieuwkerke op quasi elk groot sportevenement te zien was en nog steeds is. 

Momenteel presenteert hij ‘Paris by Night’, waarin hij samen met bekende gasten de prestaties van de Belgische olympiërs in Parijs bekritiseert. Humo bracht de kijkcijfers echter naar buiten, en die waren enigszins zorgwekkend.

De tweede uitzending van zaterdag 27 juli was met 441.000 kijkers de best bekeken aflevering tot nu toe, maar dat lijkt nu een toeval te zijn, als we de andere afleveringen bekijken. 

Gemiddeld kijken er zo dagelijks ruim 100.000 tot 150.000 mensen minder. Opvallend als je weet dat ‘Van hier tot in Tokio’, de tegenhanger van ‘Paris by Night’ tijdens de Spelen van 2021, moeiteloos 750.000 kijkers per avond trok.

Dit zijn dus, zoals eerder aangehaald, wat zorgwekkende cijfers. Misschien heeft zijn breuk met Caroline dan toch wat meer invloed op zijn carrière veroorzaakt dan eerst werd gedacht? 

Anderzijds kunnen de kijkers hem wat te vaak op hun beeldscherm gezien hebben. Dat zou wat zorgwekkender zijn, gezien zijn verdere carrière dan in gedrang kan komen.

Poll: Zie jij Karl Vannieuwkerke graag op je beeldscherm verschijnen?

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024