Na akkoord met Aston Villa: 'Spectaculaire transferwending in dossier Romelu Lukaku'

Na akkoord met Aston Villa: 'Spectaculaire transferwending in dossier Romelu Lukaku'
Vrijdag 02 augustus 2024 - 19:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku wil nog altijd naar Napoli, maar tot een overstap is het nog steeds niet gekomen. Donderdag kwam het nieuws dat Chelsea, de eigenaar van Lukaku, een akkoord zou hebben met Aston Villa om de Rode Duivel aan hen te verkopen. Vrijdag is er dan weer een nieuwe wending te melden.

Het feit dat de transfer van Lukaku zo lang blijft aanslepen heeft alles te maken met de situatie rond Victor Osimhen. De Nigeriaan moet vertrekken in Napels, want alleen dan is er plaats voor Lukaku. PSG leek lange tijd aan de haal te gaan met de spits, maar die gesprekken liepen vorige week maandag volledig vast.

Napoli vraagt dan ook een serieus bedrag van 130 miljoen euro voor Osimhen. Dat bedrag betreft de afkoopclausule besproken in het contract van de Nigeriaan. Enig probleem: geen enkele club is bereid om de forse som te betalen. De uitzichtloze situatie doet nu plots een oude bekende lonken.

Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport is Arsenal namelijk geïnteresseerd om Osimhen over te nemen. De aanhoudende onderhandelingen tussen Napoli en PSG zorgen ervoor dat de Gunners hun kans plots ruiken. Voor Lukaku is het nu hopen dat Osimhen snel verkocht kan worden. Hij heeft dan ook geen oren naar een verblijf bij Aston Villa.

Poll: Waar speelt Lukaku volgend seizoen?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Napoli  I  Chelsea  I  PSG  I  Victor Osimhen  I  Arsenal

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024