Anderlecht niet meer te houden: 'Al deze versterkingen op komst'

Anderlecht niet meer te houden: 'Al deze versterkingen op komst'
Vrijdag 02 augustus 2024 - 12:00   I   door Redactie

Met de contractverlenging van Killian Sardella wist Jesper Fredberg een grote slag te slaan. De rechtsachter verlengde donderdag zijn contract met maar liefst vier jaar, een duidelijk statement van paars-wit. Toch is er aan inkomende zijde nog steeds maar één speler bijgekomen.

Met de contractverlengingen van Sardella, Jan Vertonghen en Majeed Ashimeru zijn ze in Brussel voorlopig bezig met het vooral behouden van de huidige selectie. Reken daarbij ook gerust Ludwig Augustinsson bij, die na een huurperiode definitief gaat overkomen van Sevilla.

Enige nieuwe speler bij Anderlecht is voorlopig Jan-Carlo Simic. De centrale verdediger kwam een week geleden over van AC Milan. Voor de rest wisten ze in de hoofdstad geen versterkingen binnen te halen, al staat het met Thomas Foket wel dicht bij een nieuwe speler.

Wat dat betreft lijkt het huiswerk op verdedigend vlak zo goed als af. Enkel een nieuwe centrale verdediger en een doelman staan nog op het verlanglijstje van Fredberg. Vooral centraal moet er dringend een nieuwe kracht bijkomen. Vorig weekend depanneerde Theo Leoni nog naast Vertonghen, al wordt Simic komende zondag wél aan de aftrap verwacht. Toch blijft de spoeling centraal erg dun.

Poll: Kan Anderlecht dit seizoen beter doen dan de derde plaats?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jesper Fredberg  I  Jan Vertonghen  I  Thomas Foket  I  Killian Sardella

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024