De vete gaat door: 'KRC Genk zet ex-coach Wouter Vrancken stevige hak'

De vete gaat door: 'KRC Genk zet ex-coach Wouter Vrancken stevige hak'
Vrijdag 02 augustus 2024 - 15:00   I   door Redactie

KAA Gent en KRC Genk strijden om Nikolas Sattlberger. Waar hij eerst goed op weg leek om voor Genk te tekenen, heeft ook Gent zich nu volop in de strijd gegooid om de handtekening van de Oostenrijker binnen te halen. Toch is Genk ervan overtuigd dat hij voor hen zal kiezen.

Sattlberger is een twintigjarige defensieve middenvelder die momenteel onder contract staat bij de Oostenrijkse topclub Rapid Wien. Daar loopt zijn verbintenis over één jaar af waardoor ze in Oostenrijk hebben besloten om hem deze zomer te verkopen. Zo vermijden ze dat hij straks gratis vertrekt.

De jonge middenvelder heeft een marktwaarde van 1.5 miljoen euro waardoor hij een haalbare optie lijkt voor zowel Gent als Genk. Ondanks de plotse interesse van Gent, zijn ze er in Limburg steevast van overtuigd dat Sattlberger dit seizoen voor Genk zal spelen.

De Oostenrijker kwam vorig seizoen in totaal 38 keer uit voor zijn club. In die 38 wedstrijden wist hij geen enkel doelpunt te maken. Wel kon hij één assist afleveren. Zijn toekomst lijkt nu in België te liggen. Bij Gent hopen ze de transfer nog te kapen. Afwachten waar hij dit seizoen zal spelen.

Poll: Wie gaat er aan de haal met de Oostenrijker?

TAGS  I  Gent  I  Genk  I  Nikolas Sattlberger  I  Rapid Wien

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024