'Jesper Fredberg verwent Anderlecht-fans met nieuwe Amuzu'

'Jesper Fredberg verwent Anderlecht-fans met nieuwe Amuzu'
Vrijdag 02 augustus 2024 - 09:00   I   door Redactie

Nog steeds heeft Anderlecht amper één nieuwe speler weten te strikken. Vorige week legde het Jan-Carlo Simic vast. De centrale verdediger kwam over van AC Milan en tekende een contract tot en met 2029. Sindsdien wist Jesper Fredberg geen versterking aan te kondigen.

Donderdag maakte Anderlecht de contractverlenging van Killian Sardella bekend. Na Jan Vertonghen en Majeed Ashimeru verbindt ook de rechtsachter zijn lot langer aan paars-wit. Met Augustinsson lijkt daar nog een speler te gaan bijkomen. Hij wordt binnenkort op de club verwacht.

Ook in het aanvallende compartiment wil Anderlecht zich verstevigen. Op de flanken heeft het op de rechterkant op dit moment enkel de optie van Anders Dreyer. Daar willen ze in Brussel iets aan doen en daarom denken ze aan Jesurun Rak-Sakyi van Crystal Palace.

Rak-Sakyi is een 21-jarige Engelsman die deze zomer op de verlanglijstjes van tal wat clubs is komen te staan. In Londen komt de rechtsbuiten echter niet in de plannen voor en dus mag hij uitgeleend worden. Naast Anderlecht zijn ook onder meer Leeds, Burnley, Southampton en Lyon geïnteresseerd. 

Poll: Is Anderlecht gebaat bij een extra concurrent voor Dreyer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jesurun Rak-Sakyi  I  Crystal Palace

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024