Vertrek Roman Yaremchuk zorgt voor schokgolf bij Club Brugge

Vertrek Roman Yaremchuk zorgt voor schokgolf bij Club Brugge
Dinsdag 30 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge is definitief verlost van floptransfer Roman Yaremchuk. De Oekraïner verhuist voor goed naar de Griekse topclub Olympiakos. Naar verluidt betalen de Grieken slechts twee miljoen euro, dat terwijl Club twee jaar geleden nog zeventien miljoen euro betaalde.

Bij Club wilde het dan ook niet lukken voor Yaremchuk. Het is daarom ook dat ze in Brugge voortaan twee keer gaan nadenken vooraleer ze nog eens zo’n bedrag op tafel gaan leggen. Bovendien gaan ze naast de spits nog afscheid nemen van enkele spelers.

Dedryck Boyata, Philip Zinckernagel, Raphael Onyedika, Antonio Nusa én Andreas Skov Olsen mogen deze zomer nog allemaal beschikken. Vooral die laatste twee is opvallend, gezien zij hun waarde voor Club al meermaals hebben bewezen. 

Voor Club is het huiswerk met andere woorden zeker nog niet af. Aan inkomende zijde is dat voorlopig wel. Enkel wanneer spelers als Nusa en/of Skov Olsen vertrekken, zal Club vervangers halen. Met Yaremchuk lijken ze in Brugge nu het startschot gegeven te hebben voor het vertrek van meerdere sterkhouders.

Poll: Had Yaremchuk nog een kans verdiend bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Roman Yaremchuk  I  Olympiakos  I  Antonio Nusa  I  Andreas Skov Olsen

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024