Kopzorgen voor Brian Riemer: 'Uitblinker spreekt vertrekwens uit'

Kopzorgen voor Brian Riemer: 'Uitblinker spreekt vertrekwens uit'
Dinsdag 30 juli 2024 - 20:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft weinig opties op de flanken. Met Francis Amuzu, die op dit moment geblesseerd is, heeft het een pijlsnelle aanvaller op de linkerkant. Met Nilson Angulo heeft het een doublure, maar afgelopen weekend tegen STVV kon de Ecuadoriaan niet meteen overtuigen.

Ook Thorgan Hazard kan op de flanken uit de voeten, maar ook hij is net als Amuzu geblesseerd. Kopzorgen dus voor Brian Riemer, die mogelijk nog meer slecht nieuws krijgt te verwerken. SudPresse meldt namelijk dat Amuzu deze zomer nog kan vertrekken bij Anderlecht.

De 24-jarige linksbuiten zou meer dan ooit naar het buitenland willen trekken. In het verleden werd hij nog nadrukkelijk gelinkt aan een transfer, maar tot een effectieve overgang kwam het nooit. Nice wilde zo nog acht miljoen euro betalen voor de Belg.

Naar verluidt is Anderlecht ook bereid om Amuzu deze zomer nog te laten gaan. Mits een meer dan degelijk bod wil het bestuur meewerken aan een transfer. Veel tijd om zich in de kijker te spelen heeft Amuzu echter niet. Hij wordt midden augustus terugverwacht op training. Met andere woorden heeft hij dan nog een halve maand om zich te bewijzen.

Poll: Is dit het ideale moment voor een transfer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Francis Amuzu  I  Brian Riemer  I  Thorgan Hazard

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024