Barcelona komt alsnog te laat: 'EK-sensatie Dani Olmo op weg naar verrassende club'

Barcelona komt alsnog te laat: 'EK-sensatie Dani Olmo op weg naar verrassende club'
Dinsdag 30 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

Barcelona is erg geïnteresseerd om de Spanjaard Dani Olmo terug naar Catalonië te halen. Olmo is een jeugdproduct van Barça, maar trok op jonge leeftijd verrassend naar Dinamo Zagreb. Daar brak hij helemaal door waardoor hij op tal van verlanglijstjes terechtkwam.

Het was uiteindelijk RB Leipzig dat aan het langste eind trok en hem naar Duitsland wist te halen. Bijna vijf jaar, én een succesvol EK, later staat hij opnieuw voor een erg fraaie transfer. Barcelona trekt aan zijn mouw, maar ook Manchester United heeft zich nu gemeld.

Met dat nieuws komt Mundo Deportivo naar buiten. De club van trainer Erik ten Hag is erg gecharmeerd in de diensten van Olmo. Ook in Engeland zagen ze de middenvelder uitblinken op het EK. RB Leipzig vraagt wel een serieus bedrag voor hun goudhaantje.

Zo hanteren ze een vraagprijs van zestig miljoen euro. Het in crisis verkerende Barcelona is bereid dat bedrag te betalen, maar dan wel in schijfjes. In Duitsland veegden ze die aanbieding resoluut van tafel, waardoor nu Manchester United zijn kans heeft geroken. Afwachten waar de toekomst van Olmo ligt.

Poll: Waar ligt de toekomst van Olmo?

TAGS  I  Dani Olmo  I  Barcelona  I  Manchester United

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024