Marc Degryse laat geen spaander heel van Belgische topclub: "Ze hadden schrik"

Marc Degryse laat geen spaander heel van Belgische topclub:
Maandag 29 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

De openingsspeeldag in de Jupiler Pro League was er een om snel te vergeten. Veel wedstrijden eindigden op een troosteloze 0-0 stand of waren gewoonweg saai te noemen. Ook Marc Degryse was niet te spreken over afgelopen weekend.

“We zagen erg veel behoudende tactieken”, blikt hij bij Het Laatste Nieuws terug op zaterdag, wanneer zowel Dender-Union als Beerschot-Leuven op 0-0 eindigden. Alleen Anderlecht wist die dag te winnen, al had het daar in de extra tijd wel verlosser Mario Stroeykens voor nodig.

Degryse stelt zich dan ook serieus vragen bij de aanpak van Anderlecht-coach Brian Riemer: “Anderlecht moet toch geen schrik hebben van de counters van STVV, dat zijn halve ploeg is kwijtgespeeld? Dan zegt Riemer achteraf nog dat de overwinning ‘massive’ was…”, verwijst hij terug naar de uitspraken van de Deen na de wedstrijd.

Tot slot keek hij ook naar Genk-Standard, dat ook op 0-0 eindigde: “Respect voor de fans van Standard, die bleven supporteren. Het was bijna aandoenlijk”, sluit hij af. Het is hopen voor de voetballiefhebber dat speeldag twee meer spektakel voorziet. Union en Beerschot trappen die vrijdag op gang.

Poll: Wat vond jij van speeldag 1?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Marc Degryse  I  STVV  I  Union  I  Genk

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024