'Anderlecht bereikt akkoord omtrent absolute toptransfer'

'Anderlecht bereikt akkoord omtrent absolute toptransfer'
Zondag 28 juli 2024 - 16:00   I   door Redactie

Anderlecht werd eind deze week gelinkt aan een transfer van Thomas Foket. De tienvoudig Rode Duivel mag beschikken bij zijn club Stade Reims en daar wil paars-wit van profiteren. La Dernière Heure heeft alvast erg goed nieuws voor Anderlecht en zijn fans.

Volgens de Franstalige krant komen de Brusselaars en Foket steeds dichter bij een akkoord. De rechtsachter heef nog maar één jaar contract in Frankrijk waardoor ze hem daar liever deze zomer verkopen, in plaats van dat ze hem volgend jaar gratis moeten laten gaan.

Naar verluidt heeft Foket nu ook zijn zinnen gezet op een verhuis naar Brussel, waardoor het vinden van een akkoord alleen maar eenvoudiger wordt geacht. Bij Reims willen ze maar al te graag meewerken aangezien niet verwacht wordt dat Foket zijn contract er zal verlengen.

Zodoende lijkt de ex-speler van Gent goed op weg naar Anderlecht, waar ze een oplossing zoeken op de rechtsachter. Louis Patris kon nog niet overtuigen en Killian Sardella kan op belangstelling rekenen uit Duitsland. Als één van die twee de club verlaat, moet paars-wit een nieuwe rechtsachter vinden. Met Foket lijken ze die gevonden te hebben.

Poll: Wie moet Anderlecht (tijdelijk) laten gaan indien Foket komt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Thomas Foket  I  Killian Sardella  I  Louis Patris

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024