Waanzin: 'Mario Balotelli gelinkt aan club uit de Jupiler Pro League'

Waanzin: 'Mario Balotelli gelinkt aan club uit de Jupiler Pro League'
Zondag 28 juli 2024 - 11:00   I   door Redactie

STVV slaagde er zaterdagavond niet in om punten af te snoepen van Anderlecht. Lang leek het dat het een puntje zou rapen in het lege Lotto Park, maar in de blessuretijd slikten de Kanaries dan toch nog een doelpuntje.

Nu wordt er plots een grote naam gelinkt aan STVV. Christian Lattanzio, de coach van Sint-Truiden, werd door La Dernière Heure namelijk gevraagd naar de mogelijkheid om ene Mario Balotelli naar Stayen te halen. De Italiaanse spits zit op dit moment zonder club en bij Sint-Truiden zijn ze nog op zoek naar een nieuwe speler voorin.

Lattanzio werkte in het verleden bij Nice en Manchester City nog samen met de Italiaan. Toch neemt hij de hoop van de STVV-fans meteen weg: "Mario? Ik heb hem bij Manchester City en Nice gehad. Dat is genoeg”, vertelt hij al lachend aan de Franstalige krant.

Hij legt ook uit waarom hij niet aan zijn ex-spits denkt: “Mario is een uitzonderlijk talent, maar onze club moet spelers vinden die voldoen aan het profiel dat we zoeken. Een speler moet gelukkig zijn om voor STVV te tekenen”, vertelt hij tot slot. Op die manier moeten ze in Limburg verder zoeken naar een spits.

Poll: Zou Balotelli in de JPL passen?

TAGS  I  STVV  I  Anderlecht  I  Mario Balotelli  I  Christian Lattanzio

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024