'Anderlecht gaat iedereen versmachten met alweer de komst van Rode Duivel'

'Anderlecht gaat iedereen versmachten met alweer de komst van Rode Duivel'
Zaterdag 27 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

Anderlecht is op zoek naar een oplossing op de rechtsback. Louis Patris wordt voorlopig als te plat beschouwd en Killian Sardella wordt in verband gebracht met een mooie transfer naar Werder Bremen. Zodoende kijken ze in Brussel naar andere opties op de rechtsachter.

Als oplossing tovert Jesper Fredberg nu plots mogelijk een grote naam uit zijn hoed. Zo wordt Anderlecht in verband gebracht met Thomas Foket. De 29-jarige rechtsachter staat onder contract bij Stade Reims, maar heeft daar nog maar één jaar contract.

Van het feit dat Foket zijn laatste contractjaar ingaat, wil Anderlecht nu optimaal profiteren. Bij Reims zullen ze niet het maximale kunnen vragen en als ze hem deze zomer niet verkopen, dreigen ze Foket volgende zomer gratis te laten gaan. Dat willen ze koste wat kost vermijden.

Foket heeft dan ook een marktwaarde van zes miljoen euro, geld dat Reims goed kan gebruiken. Nog een voordeel voor Anderlecht: Foket is een geboren Dilbekenaar en heeft daarom altijd een voorkeur gehad voor paars-wit. Hij trainde er ooit bij de jeugd, maar trok uiteindelijk naar KAA Gent.

Poll: Zou Foket een goede versterking zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Killian Sardella  I  Louis Patris  I  Thomas Foket

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024