'Verrassende knaltransfer voor EK-sensatie Nico Williams'

'Verrassende knaltransfer voor EK-sensatie Nico Williams'
Dinsdag 23 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

EK-revelatie Nico Williams is grof wild op de transfermarkt. De dribbelvaardige buitenspeler van Spanje én Athletic speelde een uitstekend Europees kampioenschap. Mede dankzij zijn flitsen op het veld wist Spanje zich een dikke week geleden tot kampioen te kronen.

Zijn puike prestaties op het landentoernooi hebben de interesse in hem alleen maar doen toenemen. Onder andere Barcelona duwt erg hard door om de Spanjaard naar Catalonië te halen, maar ook Chelsea heeft zijn zinnen gezet op de komst van Williams.

The Athletic meldt nu dat er nog een gegadigde is opgedoken. Het Amerikaanse medium claimt dat ook Paris Saint-Germain zich in de strijd heeft gegooid om de handtekening van de twintigvoudig international, al zullen ze net als Barça en Chelsea stevig in de buidel moeten tasten.

Williams in namelijk geen goedkope vogel. De Spanjaard heeft in zijn contract een afkoopclausule met een waarde van 55 à 60 miljoen euro zitten. De linksbuiten heeft nog een contract van drie jaar bij Athletic. De kans is bijzonder klein dat hij dat zal uitdoen.

Poll: Waar zie jij hem het liefst spelen?

TAGS  I  Nico Williams  I  Spanje  I  PSG  I  Barcelona  I  Chelsea

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024