'KRC Genk troeft Belgische topclub af voor uitblinker uit de Jupiler Pro League'

'KRC Genk troeft Belgische topclub af voor uitblinker uit de Jupiler Pro League'
Dinsdag 23 juli 2024 - 08:00   I   door Redactie

Waar eerder Thorsten Fink zich al positief uitliet over Mathias Delorge van rivaal STVV én op subtiele wijze leek aan te geven hem er graag bij te willen bij Genk, meldt Sasha Tavolieri nu dat de Limburgers zullen doordrukken om Delorge ook effectief naar Genk te kunnen halen.

Volgens de transferjournalist vrezen ze bij STVV serieus voor een vertrek van hun goudhaantje. De Kanaries hebben het gevoel dat Genk binnenkort voor een vierde keer zal toeslaan bij de club. Eerder plukte Genk Thorsten Fink, Matte Smet én Jarne Steuckers al weg uit Sint-Truiden.

Fink zou Delorge dan ook koste wat kost willen inlijven en zo de andere geïnteresseerde ploegen willen aftroeven, want die zijn er zeker. Er is onder meer interesse vanuit de Serie A en de Ligue 1, maar ook rechtstreeks concurrent Gent zag de komst van Delorge helemaal zitten.

Delorge, negentien jaar oud, is een centrale middenvelder die vorig seizoen helemaal doorbrak bij STVV. Voor zijn huidige werkgever speelde hij tot nu toe in totaal 41 wedstrijden. Daarin scoorde hij één keer en wist hij ook vijf assists af te leveren.

Poll: Is Delorge een goed versterking voor Genk?

TAGS  I  Genk  I  STVV  I  Mathias Delorge  I  Thorsten Fink

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024