Geweldige opsteker voor Romelu Lukaku vlak voor beoogde droomtransfer

Geweldige opsteker voor Romelu Lukaku vlak voor beoogde droomtransfer
Maandag 22 juli 2024 - 14:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku staat op het punt om bij Napoli te tekenen. De Rode Duivel kan er zich herenigen met Antonio Conte, zijn ex-coach van bij Inter. Dries Mertens, absoluut legende van Napoli, sprak zich nu uit over de transfer van zijn oud-teamgenoot van bij de nationale ploeg.

“Hij is een goede vriend, hem bij Napoli zien zou me heel gelukkig maken”, vertelt hij bij Gazetta dello Sport. Ook coach Conte kan op de nodige lof rekenen: “Hij heeft een goede indruk op me gemaakt. Hij is een goed mens en een geweldige coach, hij heeft charisma, hij is de juiste man op het juiste moment.”

Tot slot ziet de speler van Galatasaray een groot voordeel voor Napoli dit seizoen: "Het feit dat ze geen Europees voetbal zullen spelen is alleen een voordeel als je doordeweeks hard werkt. En zo zal het zijn met Conte”, ziet Mertens het positief in dit seizoen.

Dat La Gazetta dello Sport net Mertens eruit pikt om zijn licht te laten schijnen op de transfer van Lukaku is niet toevallig. De aanvaller geldt als een van de allergrootste clublegendes. In totaal speelde de Leuvenaar 397 wedstrijden voor de club. Daarin scoorde hij 148 doelpunten en gaf hij ook 90 assists.

Poll: Kunnen Lukaku en Conte Napoli opnieuw naar de titel loodsen?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Dries Mertens  I  Napoli  I  Antonio Conte

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024