'Thibaut Courtois verzoent zich met Belgische fans na opvallende actie'

'Thibaut Courtois verzoent zich met Belgische fans na opvallende actie'
Maandag 22 juli 2024 - 11:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois meldde zich vorige week opnieuw op training bij Real Madrid. De doelman stond vorig seizoen praktisch het hele jaar met een blessure aan de kant, maar dit seizoen is hij uit op revanche. De 102-voudig international wil zich opnieuw de beste ter wereld tonen.

Zijn ambities mogen dan wel duidelijk zijn, toch is het, voordat het seizoen echt begint, nog even tijd voor een feestje moet Courtois gedacht hebben. Zo stond hij vorige week nog op Ibiza taarten te gooien naar het publiek tijdens een dj-set van Steve Aoki en ook zondagavond deed hij hetzelfde.

Deze keer klom hij niet op de dj-booth in Ibiza, maar was hij de special guest op Tomorrowland in Boom. Het dancefestival bestaat dit jaar twintig jaar en daarom werd het eerste feestweekend afgesloten met een set van Dimitri Vegas & Like Mike en Steve Aoki.

Net als op Ibiza, gooide Courtois ook deze keer enkele taarten recht het publiek in tijdens het optreden van Aoki. Toch opvallend aangezien hij in België de laatste tijd als enfant terrible wordt beschouwd na zijn ruzie met de bondscoach van de Rode Duivels Domenico Tedesco.

Poll: Wat vind jij ervan dat Courtois mee op het podium kruipt?

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Domenico Tedesco

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024