Fantastisch nieuws voor de fans van Club én Union in aanloop naar Supercup-duel

Fantastisch nieuws voor de fans van Club én Union in aanloop naar Supercup-duel
Vrijdag 19 juli 2024 - 11:00   I   door Redactie

Morgen (zaterdag 20 juli) wordt het competitievoetbal weer op gang gebracht. Zoals elk jaar geldt de Supercup als de eerste wedstrijd van het seizoen waar het gaat om de knikkers. Zaterdag nemen kampioen Club Brugge en bekerwinnaar Union het tegen elkaar op.

Wie er met de beker naar huis gaat, is voorlopig voer voor speculatie. Wel zeker is dat het Referee Department met een opvallende nieuwigheid naar buiten komt. Zo zal Bram Van Driessche, scheidsrechter van dienst, een bodycam dragen tijdens de wedstrijd.

Op die manier zullen de fans vanop de eerste rij kunnen zien wat een scheidsrechter zoal doet tijdens een wedstrijd. Wellicht wil het Referee Department via dit initiatief de fans en de spelleiding dichter bij elkaar brengen, zodat de scheidsrechter minder in de negatieve belangstelling komt te staan.

Het Supercup-duel van zaterdag is de eerste wedstrijd waarin er een bodycam gebruikt zal worden. Het is niet geweten of die lijn ook in de Jupiler Pro League zal worden doorgetrokken. De Supercup vindt zaterdag om 20 uur in het Jan Breydelstadion plaats.

 

Poll: Een goed idee van het Referee Department?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Supercup

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024