'Nicky Hayen en Club Brugge vrezen het ergste voor Supercup-duel met Union'

'Nicky Hayen en Club Brugge vrezen het ergste voor Supercup-duel met Union'
Woensdag 17 juli 2024 - 21:00   I   door Redactie

Nicky Hayen gaat flink gehavend de Supercup tegemoet. Club Brugge en Union nemen het zaterdag in Jan Breydel tegen elkaar op om de strijd voor de eerste trofee van het seizoen. Voor Club wordt het flink puzzelen aangezien nog heel wat spelers afwezig zijn.

Zo zal Maxim De Cuyper zich bijvoorbeeld pas donderdag melden bij de club. Voor spelers als Andreas Skov Olsen, Joel Ordonez en Ardon Jashari geldt zelfs dat zij pas volgende week aansluiten op training, te laat dus voor de Supercup van zaterdag.

Hayen zal daarom ongetwijfeld hopen dat De Cuyper meteen speelklaar is voor het duel met Union. De backposities bij Club zijn drie dagen voor de clash dan ook niet rijkelijk gevuld. Bjorn Meijer is geblesseerd en hetzelfde geldt voor Kyriani Sabbe. Zo ontbreken er al zeker één links- en één rechtsachter. 

Op de linksachter lijkt Hayen al een oplossing gevonden te hebben. Zo gelooft hij volop in de kansen van de negentienjarige Joaquin Seys. Verwacht wordt dat hij op de linksachter zal postvatten. Aan de andere kant van het veld klinken de kreten steeds luider dat De Cuyper zal moeten depanneren op de rechtsachter, iets waar Ronny Deila in het verleden al voor onder het vuur lag. Desondanks is Club niet van plan een nieuwe rechtsback aan te trekken

Poll: Moet Club een nieuwe rechtsback aantrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nicky Hayen  I  Maxim De Cuyper  I  Supercup  I  Union

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024