Drama voor Romelu Lukaku bevestigd: 'Groot struikelblok verhindert droomtransfer'

Drama voor Romelu Lukaku bevestigd: 'Groot struikelblok verhindert droomtransfer'
Woensdag 17 juli 2024 - 12:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku wil naar Napoli en Napoli wil Lukaku, laat dat duidelijk zijn. Alleen staat er nog een groot struikelblok zijn droomtransfer in de weg. Zolang topspits Victor Osimhen nog onder contract staat bij Napoli, is er geen plaats voor de topschutter van de Rode Duivels.

De interesse van Napoli kwam er nadat Antonio Conte er trainer werd. De Italiaan werkt drie jaar geleden al succesvol samen met Lukaku en wil die successen nog eens overdoen, deze keer niet bij Inter, maar wel bij Napoli. Daarvoor zal eerst Osimhen moeten vertrekken.

De Nigeriaan wordt gelinkt aan een transfer naar Paris-Saint Germain. Indien ze in Parijs de doelpuntenmachine willen inlijven zal het wel de afkoopsom van 130 miljoen euro moeten betalen, een bedrag waarover zelfs een rijke club als PSG toch ook twee keer moet nadenken.

Ondertussen wacht Lukaku geduldig zijn beurt af en is hij bereid andere geïnteresseerde ploegen af te houden omwille van het feit dat hij koste wat kost opnieuw wil samenwerken met Conte. Voor Lukaku is het dus hopen dat er snel een doorbraak komt in het dossier van Osimhen.

Poll: Kan Lukaku opnieuw een prijs pakken onder Antonio Conte?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Napoli  I  Antonio Conte  I  Victor Osimhen

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024