'Kasper Schmeichel langer bij Anderlecht'

'Kasper Schmeichel langer bij Anderlecht'
Woensdag 17 juli 2024 - 09:00   I   door Redactie

Kasper Schmeichel begon twijfelachtig aan zijn periode bij Anderlecht, maar wist zich na verloop van tijd te profileren als een van de absolute sterkhouders van paars-wit. De Deen had maar een jaar contract in Brussel, waardoor hij deze zomer transfervrij vertrok.

Lange tijd leek het of de international voor een compleet nieuw avontuur ging kiezen door bij de Schotse topclub Celtic aan de slag te gaan, maar daar hebben ze dinsdagavond een andere doelman voorgesteld. Viljami Sinisalo tekende een contract van vijf jaar.

Zodoende moet de transfervrije Schmeichel uitkijken naar een andere club. De 105-voudig international stond ook in de belangstelling van Premier League-club Wolverhampton én kan naar verluidt ook in Saudi-Arabië aan de slag. Waar zijn toekomst nu ligt, is een groot vraagtekenen.

Met het afketsen van zijn transfer naar Schotland, is het niet ondenkbaar dat hij nog een jaar langer bij Anderlecht blijft. Anderlecht is nog steeds op zoek naar een vervanger van Schmeichel, maar kon die tot dusver nog niet vinden. Even leek Koen Casteels dat te gaan worden, maar die koos voor het Midden-Oosten.

Poll: Heeft Schmeichel nog steeds het niveau om bij Anderlecht te kunnen meedraaien?

TAGS  I  Kasper Schmeichel  I  Anderlecht

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024