Bekijk: Thibaut Courtois en Kylian Mbappé zorgen voor erg mooi moment met deze foto

Bekijk: Thibaut Courtois en Kylian Mbappé zorgen voor erg mooi moment met deze foto
Dinsdag 16 juli 2024 - 23:00   I   door Redactie

Kylian Mbappé werd dinsdag officieel voorgesteld bij Real Madrid. Zo’n 85.000 fans zakten af naar het Estadio Santiago Bernabéu om hun nieuwe held een warm welkom te geven. Het zorgde voor ongelofelijke beelden. Een vol stadion, speciaal voor één speler.

Het moet dan ook niet verwonderen dat Mbappé met een grote glimlach ten tonele verscheen. De aanvaller, die transfervrij overkomt van PSG, maakte van de gelegenheid gebruik om het publiek (in het Spaans) aan te spreken.

“Dit is ongelooflijk”, was hij duidelijk onder de indruk. “Het is een kinderdroom die in vervulling gaat. Deze dag en deze club zitten nu al in mijn hart. Ik ben trots dat ik voor de beste club in de geschiedenis van het voetbal mag spelen. Ik ga niet blijven praten, want dan ga ik moeten huilen”, klonk het geëmotioneerd.

Na de voorstelling was er nog een mooi momentje tussen Mbappé en het zoontje van ploeggenoot Thibaut Courtois. Courtois junior verscheen samen met de Franse wereldster op de foto. “Een gelukkige jongen”, schreef de doelman onder de mooie beelden.

Poll: Is er volgend seizoen iets te beginnen tegen dit Real Madrid?

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Kylian Mbappé  I  Real Madrid

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024