Jeugdproduct Anderlecht maakt zijn droom waar: "Deze club verdient het allerhoogste"

Jeugdproduct Anderlecht maakt zijn droom waar:
Dinsdag 16 juli 2024 - 19:00   I   door Redactie

Albert Sambi Lokonga maakte begin deze week een mooie transfer naar de Spaanse subtopper Sevilla. De club huurt hem voor een seizoen van eigenaar Arsenal, waar Lokonga nooit kon doorbreken. Via de officiële kanalen wist Lokonga geen blijf met zijn enthousiasme.

“Ik heb altijd aan Sevilla gedacht vanwege hun winnaarsmentaliteit en indrukwekkende prestaties in de Europa League,” laat hij op de website van de club optekenen. De stap van Luton Town, waar hij door Arsenal vorig seizoen gestald werd, naar Sevilla ziet hij als een flinke uitdaging, al schrikt hem dat niet af.

“Ik hou van uitdagingen," vertelt hij vastberaden. “En ik geloof dat we geweldige dingen kunnen bereiken met deze club. Deze club verdient het allerhoogste. Ik hoop dat we een mooi seizoen draaien en hopelijk kunnen we de ploeg brengen waar het thuishoort.”

Tot slot richt hij zich tot de supporters: “Ik zou graag aan de fans willen zeggen dat we ze nodig zullen hebben. Om een goed seizoen te maken, moeten we allemaal samen door het vuur, vooral in de moeilijke momenten. We willen iedere wedstrijd jullie passie voelen en van het stadion een gevreesde plek maken voor de tegenstander", aldus Lokonga.

Poll: Een mooie stap voor Lokonga?

TAGS  I  Albert Sambi Lokonga  I  Anderlecht  I  Arsenal  I  Sevilla

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024