Keert Lukaku alsnog deze zomer terug? "Hij is tot alles in staat om terug te keren naar Anderlecht"

Keert Lukaku alsnog deze zomer terug?
Dinsdag 16 juli 2024 - 12:00   I   door Redactie

Theo Leoni, kind aan huis bij Anderlecht, heeft zich bij SudPresse uitgelaten over een mogelijke terugkeer van Romelu Lukaku. De spits van de Rode Duivels heeft zelf al meerdere keren aangegeven ooit terug te keren naar de club waar het voor hem allemaal begon.

Net voor het EK deed Lukaku de fans van Anderlecht nog maar eens dromen. Bij RTL gaf hij aan dat zijn comeback er wel eens sneller zou kunnen aankomen dan dat iedereen denkt. “Het gaat gebeuren”, klonk het toen nog. Vele supporters droomden al van een terugkeer deze zomer.

Leoni weet beter. Hij beseft dat Lukaku op dit moment onbetaalbaar is voor paars-wit: "Het zou geweldig zijn als hij terugkwam. Met Lukaku samenspelen bij Anderlecht zou echt te gek zijn. Maar gezien zijn transferprijs van ruim 30 miljoen euro zullen we moeten wachten tot hij transfervrij is”, weet hij te vertellen.

Of hij nu deze zomer of pas over twee jaar terugkeert, Lukaku kan Anderlecht hoe dan ook een serieuze dienst bewijzen, aldus Leoni: “Hij is wel tot alles in staat om terug te keren naar Anderlecht. Met zijn ervaring zou hij ons ook kunnen helpen zoals Vertonghen, Schmeichel en Delaney dat deden.” Afwachten nu wanneer de comeback gepland staat.

Poll: Wanneer zie jij Lukaku terugkeren?

TAGS  I  Anderlecht  I  Romelu Lukaku  I  Theo Leoni

zondag 25 augustus 2024

zaterdag 24 augustus 2024

vrijdag 23 augustus 2024

donderdag 22 augustus 2024