Fredberg met de handen in het haar: 'Killian Sardella verlaat Anderlecht'

Fredberg met de handen in het haar: 'Killian Sardella verlaat Anderlecht'
Dinsdag 16 juli 2024 - 09:30   I   door Redactie

Killian Sardella gaat zijn laatste contractjaar in bij Anderlecht. Ondanks dat de club zijn contract wil verlengen, kunnen ze voorlopig niet voldoen aan de persoonlijke eisen van de speler. Sardella zou namelijk meer salaris willen dan dat paars-wit hem kan bieden.

Sardella groeide vorig seizoen uit tot een van de absolute sterkhouders van Anderlecht. De 22-jarige rechtsachter klopte al vroeg op de deur bij de eerste ploeg, maar moest de afgelopen jaren nog zien af te rekenen met enkele jeugdzondes. Vorig seizoen toonde hij dat die veelal verleden tijd zijn.

Doordat hij nu nog maar één jaar contract heeft en doordat hij vorig seizoen een goede indruk achterliet, wordt de verdediger nu gelinkt aan een buitenlandse transfer. Werder Bremen werd al genoemd als mogelijke bestemming en volgens La Dernière Heure is de kans groot dat hij effectief vertrekt.

De Franstalige krant weet namelijk dat Sardella en Anderlecht maar niet tot een akkoord komen omtrent een contractverlenging. Indien Sardella niet bijtekent, lijkt paars-wit genoodzaakt om zijn jeugdproduct deze zomer te verkopen. Anders dreigt het hem volgend jaar gratis te verliezen.

Poll: Moet Anderlecht Sardella behouden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Killian Sardella  I  Werder Bremen

zondag 25 augustus 2024

zaterdag 24 augustus 2024

vrijdag 23 augustus 2024

donderdag 22 augustus 2024