Hallucinant: 'Dit is hoeveel Romelu Lukaku gaat verdienen bij Napoli'

Hallucinant: 'Dit is hoeveel Romelu Lukaku gaat verdienen bij Napoli'
Dinsdag 16 juli 2024 - 09:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku moet zich voorlopig nog steeds speler van Chelsea noemen. De Rode Duivel mag er dan geen toekomst meer hebben, toch staat hij op dit moment gewoon nog onder contract in Londen, al kan daar heel snel verandering in komen.

De topschutter van de nationale ploeg staat al geruime tijd in de belangstelling van Napoli, de nieuwe ploeg van Antonio Conte, ex-trainer van Lukaku bij Inter. De Italiaanse hoofdtrainer wil zijn successen van bij Inter nog eens overdoen en lonkt daarbij naar de diensten van zijn ex-spits.

Waar het voorlopig bij interesse bleef, gaat Napoli binnenkort een bod neerleggen bij Chelsea, dat weet Nicolo Schira. De Italiaan claimt dat Napoli een bod van 25 miljoen euro voorbereidt voor hun beoogde toptarget. Verder zou Lukaku al een persoonlijk akkoord hebben met de club.

Zo zou hij 6.5 miljoen euro, plus enkele bonussen, per jaar gaan verdienen in Italië. Verder weet Shira ook mee te delen dat er een contract tot en met 2027 klaarligt voor de Rode Duivel. Bij de deal zou er ook een optie op nog een jaar besloten zijn.

Poll: Kan Lukaku onder Conte opnieuw naar zijn beste vorm toegroeien?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Napoli  I  Chelsea  I  Antonio Conte

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024