Anderlecht stikjaloers op kampioen Club Brugge: "Zij profiteerden daarvan"

Anderlecht stikjaloers op kampioen Club Brugge:
Vrijdag 12 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

Theo Leoni is kind aan huis bij Anderlecht. De 24-jarige middenvelder speelt al sinds 2011 voor paars-wit en wist er twee seizoenen geleden ook zijn debuut te maken. In een interview met Het Laatste Nieuws blikt hij terug op het voorbije seizoen, een seizoen van hoogtes en laagtes.

Anderlecht eindigde uiteindelijk op een derde plaats in de competitie. Ondanks dat vele voetballiefhebbers dat een verdiende stek vonden, is Leoni een andere mening toebedeeld: "Neen, daar ben ik het niet mee eens. Als je een heel seizoen samen met Union bovenaan staat, dan verdienden wij meer dan die derde plaats.”

Leoni toont zich verder geen al te grote fan van de Play-Offs: “Terwijl Antwerp helemaal instortte in de Play-Offs heeft Club Brugge maximaal geprofiteerd van het systeem”, vertelt hij. Club leek voor de Play-Offs dan ook al uitgeteld voor de titel, maar wist zich dankzij het systeem alsnog tot kampioen te kronen.

De middenvelder van Anderlecht hoopt komend seizoen helemaal bovenaan te staan: “We willen beter doen dan vorig jaar. We willen opnieuw meestrijden voor de prijzen. Zeker de jongens die zijn opgegroeid bij de club weten hoe hongerig onze fans zijn. Ik ben opgegroeid met Suárez, Biglia, Praet, Tielemans, Lukaku. Anderlecht blijft de meest mythische club van België."

Poll: Verdiende Anderlecht meer dan de derde plaats vorig seizoen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Theo Leoni

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024