Ondanks teleurstellend EK: 'Zowat alle Europese topclubs staan in de rij voor Rode Duivel'

Ondanks teleurstellend EK: 'Zowat alle Europese topclubs staan in de rij voor Rode Duivel'
Vrijdag 12 juli 2024 - 14:00   I   door Redactie

Johan Bakayoko staat bekend als een van de grootste talenten uit de huidige generatie Rode Duivels. Ondanks dat hij er een teleurstellend EK op heeft zitten, waar hij wellicht had gerekend op meer speelminuten, staat hij toch voor een absolute toptransfer.

Volgens het Eindhovens Dagblad kan de pijlsnelle rechtsbuiten binnenkort een mooie transfer realiseren. ‘Tot deze week lagen er nog geen concrete voorstellen, maar daar komt naar verwachting snel verandering in’, aldus het Nederlands dagblad.

Welke ploegen op dit moment nog in de markt zijn voor Bakayoko is niet bekend. Eerder werden onder andere Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, Liverpool en Bayern München al genoemd als mogelijke bestemmingen. Het is afwachten welke club er effectief met een bod naar buiten komt.

Dat er zoveel interesse is in de speler van PSV hoeft niet te verbazen. De 21-jarige Belg speelde een uitstekend seizoen bij de landskampioen uit Eindhoven. In totaal speelde hij er 48 wedstrijden. Daarin scoorde hij veertien doelpunten en gaf hij ook evenveel assists.

Poll: Waar zie jij Bakayoko het liefst spelen?

TAGS  I  Johan Bakayoko  I  Rode Duivels  I   PSV

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024