Opvallend: Rode Duivels verwerken EK-uitschakeling op eigen manier

Opvallend: Rode Duivels verwerken EK-uitschakeling op eigen manier
  I   door Redactie

België kende een enorm teleurstellend EK. Van de drie groepsmatchen wist het slechts één keer te winnen en voor de rest konden de Rode Duivels verder niet overtuigen. Ook tegen Frankrijk toonden de Belgen zich slap, wat voor heel wat kritiek zorgde aan het adres van spelers en bondscoach.

Bijna twee weken na de uitschakeling proberen sommige spelers de blamage van het EK te verwerken op Ibiza. Onder andere Koen Casteels, Arthur Theate, Leandro Trossard, Aster Vranckx en Zeno Debast werden samen gespot op het Spaanse feesteiland.

Net voor de genoemde Rode Duivels zich moeten melden bij hun club voor de voorbereidingen op komend seizoen gooiden ze hun dansbenen los in Ushuaïa, een van de meest bekende clubs van Ibiza. Onlangs stonden Dimitri Vegas & Like Mike er nog plaatjes te draaien.

Opvallend: ook Thibaut Courtois, die door een ruzie niet in de selectie zat van de Rode Duivels, vertoeft samen met zijn vrouw op het eiland. Hij ging gisteren voor de tweede keer feesten in de club. “Een terugblik op ons huwelijksfeest”, zo zegt Mishel Gerzig.

Poll: Verdienen de Rode Duivels een vakantie op Ibiza?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Thibaut Courtois  I  Koen Casteeld  I  Leandro Trossard

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024