'Anderlecht pakt hard uit en versterkt zich met middenvelder uit de Jupiler Pro League'

'Anderlecht pakt hard uit en versterkt zich met middenvelder uit de Jupiler Pro League'
Vrijdag 12 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Tot dusver wist Anderlecht nog geen versterking te halen voor de eerste ploeg. Er zijn de dossiers van Thomas Delaney en Ludwig Augustinsson die paars-wit deze zomer graag definitief wil vastleggen, maar vooralsnog kon er nog geen overeenkomst bereikt worden.

Volgens La Dernière Heure maakt Anderlecht snel werk van enkele gerichte aanwinsten. De Franstalige krant claimt nu dat ze in Brussel hun oog hebben laten vallen op Abdelkahar Kadri van KV Kortrijk. De 24-jarige Algerijn heeft er nog een contract tot en met 2026.

Dat weerhoudt Anderlecht er echter niet van om de aanvallende middenvelder te gaan halen. Kadri speelt al drie seizoenen voor Kortrijk en toonde zich in die periode een ware sterkhouder. Dat leidde onder meer in interesse van Club Brugge en nu ook Cardiff City.

Vorig seizoen wist Kadri 37 wedstrijden af te werken voor zijn club. Daarin maakte hij zes goals en leverde hij ook vier assists. Ondanks de nog behoorlijke cijfers was dit misschien wel zijn slechtste seizoen voor Kortrijk. Toch trekt Anderlecht stevig aan zijn mouw.

Poll: Zou Kadri een goede aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Abdelkahar Kadri  I  Kortrijk

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024