'Romelu Lukaku neemt drastische beslissing op transfermarkt'

'Romelu Lukaku neemt drastische beslissing op transfermarkt'
Donderdag 11 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

Het is behoorlijk windstil rond Romelu Lukaku. De spits zoekt nog steeds een club waar hij volgend seizoen aan de slag kan gaan. Bij Chelsea is hij niet meer gewenst en de Engelse club wil hem niet meer verhuren, wel verkopen.

Het probleem is dat Chelsea veel geld vraagt voor Big Rom. Geïnteresseerde clubs moeten 40 miljoen euro betalen als ze de Rode Duivel willen overnemen. Dan moeten er al heel wat clubs afhaken, zoals AS Roma - de Italiaanse club waar hij vorig seizoen op uitleenbeurt speelde.

Lukaku kan ook rekenen op belangstelling vanuit Saoedi-Arabië, maar hij lijkt toch de voorkeur te geven aan een langer verblijf in Europa. De spits droomt van Napoli, waar hij weer zou kunnen samenwerken met zijn voormalige coach Antonio Conte. Alleen moet Napoli dan eerst Victor Osimhen verkopen. De twee samen: daar is geen ruimte voor bij de Italianen.

Volgens Het Laatste Nieuws wacht Lukaku echter geduldig af tot er iets beweegt bij Napoli. Hij wil heel graag naar daar. Een duidelijke keuze dus, maar ook niet zonder risico. Wat als er niets meer gebeurt bij Napoli? Afwachten of de puzzelstukken juist vallen voor de Rode Duivel.

Poll: Denk jij dat Lukaku uiteindelijk bij Napoli terecht zal kunnen?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Chelsea  I  Napoli

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024