'Bayern München heeft uitstekend nieuws voor Vincent Kompany'

'Bayern München heeft uitstekend nieuws voor Vincent Kompany'
Woensdag 10 juli 2024 - 21:00   I   door Redactie

Er wordt Vincent Kompany geen strobreed in de weg gelegd zo lijkt het wel. Nadat hij eerder Hiroki Ito bij Stuttgart weghaalde en Michael Olise bij Crystal Palace mag hij binnenkort nog een nieuwe speler verwelkomen. Joao Palhinha moet namelijk de volgende aanwinst worden.

Volgens transferjournalist Florian Plettenberg zou de Portugees zijn contract deze week nog moeten tekenen in München, al is de deal nog niet honderd procent beklonken, laat hij weten. De speler van Fulham heeft wel al zijn medische tests achter de rug.

Naar verluidt zou er een contract tot 2028 klaarliggen voor de defensieve middenvelder. Op die manier lijkt Kompany een vervanger gevonden te hebben voor Joshua Kimmich, die op het punt staat om Bayern te verlaten, al is zijn vervanger geen goedkoop alternatief.

De Portugees moet namelijk zo’n vijftig miljoen euro kosten. Eerder betaalde Bayern ook al 53 miljoen euro voor Olise en 23.5 miljoen voor Ito. Zo lijkt Kompany volop te mogen investeren in de selectie van dit seizoen. Bij Der Rekordmeister hopen ze dan ook opnieuw de titel binnen te halen.

 

Poll: Speelt Bayern dit seizoen opnieuw kampioen in Duitsland?

TAGS  I  Vincent Kompany  I  Joao Palhinha  I  Bayern München

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024