Alwéér een nieuwe tik voor Anderlecht: 'Toptarget verkiest Champions League-voetbal'

Alwéér een nieuwe tik voor Anderlecht: 'Toptarget verkiest Champions League-voetbal'
Woensdag 10 juli 2024 - 20:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft slecht nieuws te horen gekregen. Paars-wit toonde nadrukkelijke belangstelling in Gabriel Misehouy, maar mag hem nu van het verlanglijstje schrappen. De jonge Nederlander tekende namelijk bij de Spaanse revelatie Girona, waar hij volgend jaar Champions League kan spelen.

Misehouy is een achttienjarige aanvallende middenvelder die zijn contract niet wilde verlengen bij Ajax. De jonge aanvaller eiste te veel salaris van het in crisis verkerend Ajax, waardoor hij uitkeek naar een nieuwe club. Door de contractperikelen mocht hij zelfs sinds januari geen minuten meer maken.

Daardoor begon de spits uit te kijken naar een nieuwe club. Gezien het talent dat de Nederlander bezit, was er heel wat interesse voor hem. Onder andere Anderlecht wilde hem heel graag inlijven, maar zij grijpen nu naast het jonge talent.

Bij Girona zal hij binnenkort aansluiten bij de eerste ploeg en mag hij zich daar gaan bewijzen als meerwaarde voor het team. Misehouy speelde in totaal twaalf jaar voor Ajax, maar kon er nooit zijn debuut maken. In Spanje hoopt hij dat wel te kunnen doen.

Poll: Een serieuze tegenvaller voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Gabriël Misehouy  I  Ajax  I  Girona

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024