'Kevin De Bruyne heeft beslissing gemaakt over transfer naar Saudi-Arabië'

'Kevin De Bruyne heeft beslissing gemaakt over transfer naar Saudi-Arabië'
Dinsdag 09 juli 2024 - 12:00   I   door Redactie

Vele voetbalfans stelden zich de afgelopen weken heel wat vragen over de toekomst van Kevin De Bruyne. De middenvelder spoot na de EK-uitschakeling tegen Frankrijk mist over zijn toekomst bij de Rode Duivels, maar ook over zijn plannen bij Manchester City was niet veel geweten.

De aanvoerder van de nationale ploeg heeft nog maar één jaar contract in Engeland, waardoor de geruchten gingen dat hij deze zomer al zou vertrekken. Onder meer een aantrekkelijke overstap naar Saudi-Arabië behoorde tot de opties. Toch ziet het er nu naar uit dat hij gewoon bij City blijft.

Dat weet het Amerikaanse medium The Athletic te melden. De sporttak van The New York Times claimt dat ze bij Manchester City verwachten dat De Bruyne, en ook doelman Ederson, deze zomer niet zullen vertrekken. 

Nochtans had de 105-voudig international onlangs aangeven open te staan om te onderhandelen met Saudische clubs. Toch lijkt De Bruyne nu besloten te hebben niet voor het grove geld te kiezen, al kan hij in de toekomst nog altijd die stap maken.

 

Poll: Een goede keuze van Kevin De Bruyne?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City  I  Rode Duivels

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024