Vrees wordt werkelijkheid: 'Sterkhouder Anderlecht stap dichter bij de uitgang'

Vrees wordt werkelijkheid: 'Sterkhouder Anderlecht stap dichter bij de uitgang'
Maandag 08 juli 2024 - 23:00   I   door Redactie

Killian Sardella speelde een meer dan degelijk seizoen bij Anderlecht. Dat zorgt voor de nodige interesse in de rechtsachter. Onder andere Werder Bremen toont belangstelling om de jeugdinternational definitief over te nemen van de Brusselaars, al laten ze hem daar niet zomaar gaan.

Ondanks dat Sardella nog maar één jaar contract heeft bij Anderlecht en deze zomer het ideale moment is om nog een mooie som te cashen voor hem, hopen ze bij de recordkampioen nog altijd om zijn verbintenis met de club te verlengen.

Op die manier willen ze hem volgend jaar voor meer geld verkopen. Waar Werder Bremen op dit moment een aanbieding heeft gedaan van tussen de vijf en zeven miljoen, vinden ze dat in Brussel te weinig voor een speler als Sardella. Daarom dat ze hopen om zijn contract alsnog te verlengen.

De onderhandelingen daarrond lopen erg moeizaam, waardoor Anderlecht hem twee opties geeft: of ingaan op de contractverlenging, of deze zomer vertrekken. Sardella zelf ziet een overstap naar Bremen wel zitten, waardoor ze in Anderlecht meer en meer vrezen voor een vertrek.

Poll: Is het tijd voor Sardella om andere oorden op te zoeken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Killian Sardella  I  Werder Bremen

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024