Vincent Mannaert: "Zo heb ik Igor Thiago voor 37 miljoen euro verkocht aan Brentford"

Vincent Mannaert:
Zaterdag 13 april 2024 - 08:00   I   door Redactie

Vincent Mannaert is niet meer actief betrokken bij het beleid van Club Brugge. De CEO rondde wel nog de transfer van Igor Thiago naar Brentford af. De Engelse club betaalde 37 miljoen euro voor de Braziliaan.

Niemand die begrijpt waarom Brentford zoveel geld betaalt voor Thiago. "We wisten: Brentford had het geld, want ze hadden het bedrag eerder willen betalen voor Nusa. We hadden bovendien moeite met de manier waarop Brentford de deal met Nusa had afgeblazen. Ik heb dat moeten vernemen via de makelaar van Nusa. Toen ik Thiago op tafel gooide, zat Igor in een periode waarin alles lukte — elke bal op doel ging erin", legt Mannaert uit in Het Laatste Nieuws.

"Brentford is nog eens komen kijken naar de bekerwedstrijd in Jan Breydel tegen Union en raakte helemaal overtuigd", gaat Mannaert verder. "Meer en meer clubs — en dus ook Brentford — kijken naar de data van Thiago en zien dat hij hoog scoort in gelopen kilometers, in druk zetten, in high intensity-sprints… En omdat de topspits van Brentford, Ivan Toney, sowieso straks vertrekt naar een topclub, vielen alle puzzelstukjes in elkaar.”

Poll: Gaat Club Brugge Mannaert nog missen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vincent Mannaert  I  Igor Thiago

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024