Karl Vannieuwkerke in zeer diepe rouw na dramatisch nieuws

Karl Vannieuwkerke in zeer diepe rouw na dramatisch nieuws
Zondag 24 maart 2024 - 20:00   I   door Redactie

Karl Vannieuwkerke is ondervoorzitter van KSV Diksmuide. Net als de hele club is Karl in diepe rouw, ondanks de behaalde titel met zijn club.

De papa van clubicoon en voormalig kapitein Kenneth Cardon is namelijk overleden. "De relativiteit van een titel was nooit zo groot. De euforie van de kampioenenviering heeft binnen onze mooie club KSV Diksmuide plaatsgemaakt voor groot verdriet en ingetogenheid", schrijft Karl op Instagram.

"Vanmorgen bereikte ons het dramatische nieuws dat de papa van ons clubicoon en voormalige kapitein Kenneth Cardon - die gisteren samen met José De Cauwer en zijn zoontje Moussa nog de aftrap gaf van de match tegen Ardooie - vannacht is overleden op weg naar huis van de kampioenenviering. Immens verdriet heeft zich meester gemaakt van iedereen die bij KSV Diksmuide is betrokken."

"Pascal Cardon (57) was een lieve warme, vent. Een echte teddybeer die voor iedereen een knuffel en een lief woord over had. Blauw zwart en blauw geel in hart en nieren. Een fiere papa, een trotse schoonpapa en een liefhebbende opa. We missen Pascal nu al."

"Het leven op De Pluimen staat stil. We zijn in gedachten bij Kenneth, Sana, Moussa en de rest van de familie. Veel sterkte, kapitein voor altijd."

TAGS  I  Karl Vannieuwkerke  I  KSV Diksmuide

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024