Gilles De Coster haalt ongezien hard uit: "Het zijn loeiende eikels!"

Gilles De Coster haalt ongezien hard uit:
Dinsdag 19 maart 2024 - 12:00   I   door Redactie

Voetbalpresentator Gilles De Coster was afgelopen zomer te gast in 'Zomeravonden' van Wim Lybaert. Hij vertelde daarin over hoe hij als 11-jarig jongetje zijn mama verloor.

"Ik had een warm, fijn gesprek met Wim Lybaert, maar online is dat weer 'ns vermassacreerd tot sappige quotes", zucht Gilles in Humo. 

"Dan zie je koppen waarin je wordt gereduceerd tot een zielig jongetje dat zijn mama is verloren. Ik word er gek van! Het heeft er zelfs toe geleid dat ik redelijk wat haatmail heb ontvangen na de uitzending."

"Ik zou in 'Zomeravonden' hebben gekoketteerd met mijn verdriet", gaat Gilles verder. "'Moet je nu echt komen huilen op tv? Onnozelaar!' Zulke mensen vallen zonder gegronde reden een wezenlijk deel van mijn persoon aan, waar ik mijns inziens nochtans zonder drama of poespas over verteld heb."

"Als je mijn kop niet wilt zien: no stress, ik ben het roerend met je eens", gaat Gilles verder. "Maar dat ik godverdomme zou koketteren met mijn verdriet, of wat er is gebeurd in mijn familie? Ik kan zulke mensen niet tegenhouden, maar ik kan hen wel loeiende eikels noemen."

TAGS  I  Gilles De Coster

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024