Het escaleert: Na Courtois is nu ook deze Rode Duivel kwaad op Tedesco

Het escaleert: Na Courtois is nu ook deze Rode Duivel kwaad op Tedesco
Woensdag 13 maart 2024 - 10:00   I   door Redactie

Bondscoach Domenico Tedesco komt steeds meer in nauwe schoentjes. Na Thibaut Courtois is er nu ook een andere Rode Duivel kwaad op de bondscoach.

Domenico Tedesco leeft in ruzie met Thibaut Courtois. Dat wisten we al, maar hij heeft het ook aan de stok met Axel Witsel.

Witsel doet het uitstekend in de verdediging bij Atlético Madrid. Hij speelde 130 interlands, maar besloot om te stoppen. “Tedesco heeft heel goede ideeën”, citeert Het Laatste Nieuws Witsel bij Proximus Pickx. “Maar toen ik de kamer verliet had ik het gevoel niet bij de selectie te zitten.”

Even later kreeg Witsel telefoon van de bondscoach dat hij niet in de selectie zat. De reden die Tedesco zei was dat hij een gebrek heeft aan wedstrijdritme en speeltijd had. Het gesprek duurde nog geen twee minuten.

“Ik was het niet eens met zijn argumenten”, gaat Witsel verder. “Hij was niet consequent. Ik had liever gehad dat hij verteld had dat hij de voorkeur gaf aan een ander profiel in het middenveld. Ik zou het begrepen en geaccepteerd hebben.”

Analist René Vanderecyken opperde eerder al om Witsel terug bij de selectie te halen. Dat ziet de verdediger duidelijk niet zitten.

Poll: Moet Witsel weer bij selectie van Rode Duivels?

TAGS  I  Axel Witsel  I  Domenico Tedesco

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024