Thibaut Courtois kan oren niet geloven: 'Hij wil voor Rode Duivels spelen op EK'

Thibaut Courtois kan oren niet geloven: 'Hij wil voor Rode Duivels spelen op EK'
Vrijdag 08 maart 2024 - 14:00   I   door Redactie

Mile Svilar (24), doelman bij AS Roma, heeft naar verluidt besloten zijn internationale carrière voort te zetten bij de Rode Duivels, aldus de Servische website Sportal.

Hij weigert zijn selectie voor de Servische nationale ploeg en heeft zijn zinnen gezet op een kans bij België. Svilar, die reeds zijn debuut maakte voor Servië in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Qatar, hield zijn opties open omdat deze wedstrijd niet-officieel was.

Met concurrentie als Vanja Milinković-Savić, Predrag Rajković en Đorđe Petrović in de Servische ploeg, meent Svilar dat zijn kansen bij de Rode Duivels beter liggen.

Ondertussen maakt Svilar indruk onder de lat bij AS Roma en zijn recente prestaties hebben hem ook in België op de radar gezet.

De vraag blijft echter of hij een kans zal krijgen als eerste doelman bij de Rode Duivels, gezien de aanwezigheid van Thibaut Courtois en andere getalenteerde keepers zoals Kaminski, Casteels en Sels. Courtois lijkt voorlopig wel niet meer te willen spelen onder bondscoach Domenico Tedesco.

Poll: Zou jij Svilar oproepen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco  I  Mile Svilar

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024