EK-soap rond Thibaut Courtois wordt nu helemaal hallucinant

EK-soap rond Thibaut Courtois wordt nu helemaal hallucinant
Dinsdag 05 maart 2024 - 10:00   I   door Redactie

Sinds de aankondiging van Thibaut Courtois dat hij over anderhalve maand al opnieuw hoopt te spelen, laait de discussie over het EK weer op. De doelman had nochtans al gezegd dat hij niet zou deelnemen aan dat EK.

Courtois kondigde al maanden op voorhand aan dat hij niet met de Rode Duivels naar het EK zou gaan. Hij verwees als oorzaak naar zijn zware blessure, maar uiteraard speelt er meer.

Courtois kan immers niet door één deur met bondscoach Domenico Tedesco. Verzoeningspogingen zijn er niet meer geweest. Courtois antwoordde zelfs niet op het sms'je van Tedesco.

Toch blijft men vanuit de pers maar druk zetten op de voetbalbond om alsnog een verzoening te regelen en zo Courtois te overtuigen om mee naar het EK te gaan.

De doelman wordt gezien als de beste ter wereld, maar de vraag is of je iemand die zo momenteel naar de bondscoach en de Rode Duivels kijkt, je mee moet nemen.

In elk geval blijft de soap maar duren, wat ook niet gunstig is voor de nationale ploeg. Het lijkt de komende weken zelfs alleen maar erger te worden.

Poll: Zou jij nog verzoeningspogingen ondernemen?

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Rode Duivels

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024