Opvallend: 'Deze Play-Off 1-club moet straks op zoek naar een nieuwe trainer'

Opvallend: 'Deze Play-Off 1-club moet straks op zoek naar een nieuwe trainer'
Zaterdag 17 februari 2024 - 17:00   I   door Redactie

Morgen zullen Cercle Brugge en Club Brugge strijden om de titel 'ploeg van de stad'. In aanloop naar de wedstrijd heeft Cercle-trainer Miron Muslic vooruitgeblikt op wat de toekomst voor hem in petto heeft.

Cercle Brugge combineert een aantrekkelijke speelstijl met de benodigde resultaten. Op dit moment staat Cercle op de vijfde plaats en lijkt het op weg naar Play-Off I. Muslic levert dus uitstekend werk als coach.

De Oostenrijker begon enige tijd geleden als assistent-trainer bij Cercle, maar werd in 2022 gepromoveerd tot hoofdtrainer. Sindsdien zijn de prestaties en resultaten indrukwekkend. In december werd hij beloond met een nieuw contract tot 2025. Of hij dat contract zal uitdienen, blijft echter nog afwachten.

Zijn sterke prestaties zijn ongetwijfeld opgemerkt door verschillende andere clubs. Voorlopig houdt hij zijn opties open. "Of ik volgend seizoen nog trainer van Cercle ben? Dat is momenteel het plan."

"Maar in onze branche gaat alles snel. Ik heb nog een contract en wil dat respecteren. Ik ben trots om hoofdtrainer van Cercle te zijn. Maar in het voetbal weet je nooit," aldus Muslic.

Poll: Haalt Cercle Play-Off 1?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Club Brugge  I  Miron Muslic

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024