Pat Krimson opent aanval op Regi: “Dit is de échte waarheid”

Pat Krimson opent aanval op Regi: “Dit is de échte waarheid”
Zaterdag 10 februari 2024 - 10:00   I   door Redactie

Pat Krimson is een groot supporter van KRC Genk. Daarnaast is hij ook nog dj. Pat is niet te spreken over Regi.

Regi was de centrale gast in het Play4-programma ‘Regi:De Musical’. Net als verschillende kijkers is het Pat Krimson niet ontgaan dat Regi er over verschillende dingen uit zijn verleden gezwegen heeft.

Zo sprak hij niet over Ann Vervoort. Dat is de eerste zangeres van ‘Milk Inc’. Ze kwam om het leven na een overdosis.

Pat Krimson zag nog andere dingen waarover Regi niets zei. “Start van uw carrière, redelijk wat anekdotes vergeten?”, richt Pat zich op zijn Facebook tot Regi. “Uw vader heeft een cassette voor mij afgegeven in Het Vormingscentrum in Hasselt (Vizo) aan mijn papa. Als labelmabager van Dance Opera heb ik toen een afspraak gemaakt met U, Filip en uw papa”, schrijft Pat.

“Ik hoorde dadelijk dat er veel talent in de demo zat. Daarna heb je uw contract bij Antler in Aarschot getekend en uw eerste platen gereleased op ons Dance-Opera label.”

“K-Lab en daarna La Vache. Dit is de echte geschiedenis. Ah ja; was de grote doorbraak ook niet samen op het podium met Anneke Vervoort? Credits aan wie ze toebehoren.

Pat benadrukt wel dat er van een vete tussen hem en Regi geen sprake is. “Ik heb totaal geen problemen met hem”, gaat Pat verder. “We komen elkaar regelmatig tegen op shows. Maar de waarheid mag gezegd en zeker wat respect naar Anneke toe.”

TAGS  I  Pat Krimson  I  Regi

dinsdag 5 maart 2024

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024