Transfermarkt LIVE: Twee sterkhouders weg bij Genk, Mbappé naar Amerika?

Transfermarkt LIVE: Twee sterkhouders weg bij Genk, Mbappé naar Amerika?
Donderdag 18 januari 2024 - 12:00   I   door Redactie

Sinds 1 januari mogen clubs weer volop transfers doen. De transfermarkt is precies één maand open. Wij zetten alvast de belangrijkste zaken op een rij.

*Bij KRC Genk hebben ze een officieel bod ontvangen van LA Galaxy op Joseph Paintsil. De Amerikanen willen de clausule die in zijn contract staat - van acht miljoen euro - activeren. De club en de entourage van Painstil hebben nog geen akkoord bereikt.

*Ook rond Bilal El Khannouss blijft het niet stil. De mama van de Marokkaanse middenvelder heeft laten weten dat ze met verschillende clubs in contact staan. Het gaat allicht om een zomertransfer.

*Kyllian Mbappé heeft in een interview laten verstaan dat hij in de toekomst mogelijk Europa zal verlaten: “Ooit zal het ook mijn beurt zijn.” Hij wees naar Messi - die bij Inter Miami aan de slag is - als voorbeeld. Zien we Mbappé binnen enkele jaren ook in Amerika?

*AA Gent-spits Gift Orban zou eerstdaags tekenen bij Olympique Lyon. Er is sprake van een transferbedrag van 13 à 15 miljoen euro.

*Anderlecht wil de de 30-jarige centrale verdediger Filip Helander voor 200 duizend euro overnemen van Odense. Zijn ploeg vraagt weliswaar 1 miljoen euro, ondanks dat zijn contract volgende zomer afloopt. 

*Nail Moutha-Sebtaoui - een vaste waarde van de RSCA Futures - gaat de overstap naar KV Mechelen maken. Zij zouden hem meteen uitlenen aan Helmond Sport.

Poll: Wanneer zal El Khanouss KRC Genk verlaten?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  PSG  I  LA Galaxy  I  KV Mechelen  I  Helmond Sport  I  Odense  I  AA Gent

zondag 23 juni 2024

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024